Home » Casino Spellen » Bingo spelen

Bingo spelen

Bingo spelen

Bingo, alweer zo’n populaire oldie. Deze keer bespreken we Bingo. Dat speel je tegenwoordig niet meer op de camping of in de gokhal, maar gewoon lekker thuis online. De regels zijn grotendeels hetzelfde.

Je moet alleen even weten, hoe je het spel speelt. Je werkt natuurlijk niet met pen en papier en een leuke meneer die de ballen trekt. Maar alles gaat via de speciale bingo software. Lekker snel, automatisch en het mooi is je mist nooit meer een nummertje. De computer kan alles voor je bijhouden als je dat wilt en dat is wel zo makkelijk als je op meerdere kaarten tegelijk wilt spelen.

Speel gratis bingo hieronder


Bingo spelen

De online bingo regels

De bingokaart is ongeveer bekend: er zijn 75 verschillende getallen (1 t/m 75). Die zijn verdeeld over drie bingo-gebieden. Elk gebied bestaat uit 5 keer 5 getallen, die overeenkomen met de vijf letters van bingo. Je kunt maximaal spelen met drie bingo-loten. Een deel van de prijs van elk lot wordt opgeteld bij de progressieve bingo jackpot. Een progressieve jackpot blijft groeien tot iemand hem hit. Je wint de jackpot als je met drie bingo-loten speelt en bingo haalt met het vijfde of zesde getal dat wordt getrokken.

In totaal trek je 30 ballen uit de tombola. Je kunt ze handmatig trekken, één voor één automatisch of allemaal tegelijk automatisch. De getallen worden voor je weggestreept op de kaarten. Als vijf getallen een rij, een kolom of een diagonaal vormen heeft u bingo. Na 30 ballen stopt het spel. Je winst wordt bepaald door het aantal keer dat je bingo haalt en hoe snel je bingo hebt. Als je het spel vaak genoeg speelt, krijg je uiteindelijk 90 procent terug van je inzet.

Speelwijze bij bingo op internet

Je zoekt de loten uit, waar je mee wilt spelen. Daarvoor klik je op ‘selecteren’. Door op ‘wissen’ te klikken, verdwijnt de selectie weer. Voordat je gaat spelen, moet je kiezen hoe je wilt dat de loten worden getrokken: automatisch of handmatig. Als je hebt aangegeven hoe je het spel wilt spelen, klik je op ‘kopen’. Dan begint het spel.

Wil je de ballen handmatig trekken, dan druk je op ‘volgende’ voor de volgende bal. Je kunt ook kiezen voor ‘snel spelen’ in het menu ‘spelinstellingen’. Dan worden de ballen handmatig en sneller getrokken. Kies je voor ‘trekking beëindigen’ dan worden alle ballen automatisch getrokken en is het spel afgelopen.

Zelf je instellingen bepalen

Snel spelen, geluideffecten en automatisch trekken of spelen, kun je wijzigen in het menu ‘spelinstellingen’. Met ‘snel spelen’ duurt het spel korter. Bij ‘automatisch trekken’ worden zoals de naam al doet vermoeden, de ballen automatisch getrokken. Bij ‘automatisch spelen’ kun je kiezen uit 5, 10, 20, 30 of 50 automatische spelrondes. Via de knop ‘stoppen’ stop je met automatisch spelen, zo gauw de spelronde is afgelopen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *