Home » Klassieke gokkasten » Clubrunner gokkast

Clubrunner gokkast

Clubrunner gokkast

Club Runner is een nostalgisch pareltje – We hebben hier al meer bekende gokkasten besproken. Dat doen we met name vanwege de uitzonderlijke populariteit ervan. De volgende die niet weg te denken is uit gokhal en kroeg is Club Runner. Ook online is hij erg populair. Het voordeel online is dat de winstkansen een stuk hoger zijn. Verder zijn de anonimiteit en de 24/7 speelmogelijkheden fijne bijkomstigheden.

Online lijkt Club Runner zoveel mogelijk op het origineel. Alles is eraan gedaan om dat nostalgische gevoel, dat de kast bij velen oproept, op te wekken. Zelfs het logo is nauwkeurig nagemaakt.

Club Runner bestaat uit drie verschillende spellen. Het basisspel, het vervolgspel en het 0-1 spel. Met de laatste kun je credits overzetten van het basis spel naar het vervolgspel.

Het basisspel op de Club Runner

Het basisspel zit linksonder op de gokkast en bestaat uit drie rollen. Er is 1 horizontale winlijn. Die loopt over alledrie de rollen heen. Per ronde zet je 1 credit in. Dat is 10 eurocent. Je moet zorgen dat je combinaties krijgt, dat wil zeggen hetzelfde symbool op elke rol. Je kunt zien hoeveel je kan winnen per spel en per combinatie in het prijzenschema in het midden van de gokkast. Heb je bijvoorbeeld drie citroenen dan krijg je elf credits.

Verder zijn er BAR symbolen. Die zitten alleen op de derde rol. Het zijn de jokers bij Club Runner. Je hebt dan twee keer zoveel kans om een combinatie van drie symbolen te maken. Je wint dan dus niet alleen met drie citroenen, maar ook met twee citroenen en een BAR symbool.

Er valt veel te winnen bij Club Runner. Heb je 3 meloenen, dan win je maar liefst 80 credits, hit je drie sterren dan krijg je zelfs 100 credits. Dat kan dus heel lucratief zijn.

SPEEL DE CLUB RUNNER DIRECT – GRATIS OF VOOR ECHT GELD!

simpylu wild gokkast
Simply Wild gokkast

Het Club Runner vervolgspel

De credits, die je wint in het basisspel kun je overzetten naar de Clubmeter. Daarmee kun je dan direct het vervolgspel spelen. In het vervolgspel zijn vijf winlijnen. Zo heb je veel meer kans om goede combinaties te maken. Eerst moet je nog wel even het 0-1 spel spelen. Dat is een knop, waarmee je credits overzet van het basisspel naar het vervolgspel. Per spel zet je 5 credits in. Dat is 1 credit per winlijn. Iedere combinatie levert minstens 20 tot 40 credits op tot maximnaal 200 credits met 1 spel.

Club runner is dus een spannend spel, waar je je uren mee kunt vermaken. De winstkansen zijn heel schappelijk. Daardoor blijft het leuk om te spelen en hoef je nooit veel geld kwijt te zijn. Met Club Runner waan je je echt twintig jaar terug in de tijd. En dat allemaal voor weinig geld en vanuit je luie stoel. Probeer het snel zelf!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *