Home » Videoslots » Dr. Magoo Videoslot

Dr. Magoo Videoslot

Dr. Magoo Videoslot

Dr. Magoo’s adventure is een mooi en spannende slot – Dr. Magoo gaat op avontuur. En jij mag met hem mee! In zijn watervliegtuigje landt hij op een onbewoond eiland in Zuid-Amerika. Hij gaat op zoek naar de verborgen schat van de Azteken. Maar dat is bepaald niet gemakkelijk. Overal loert gevaar. Help hem de schat te vinden. Daar zul je zeker geen spijt van krijgen.

Dr. Magoo’s Adventure is een super geavanceerde video slot met bewegende animaties en prachtige graphics. De muziek geeft de game nog eens extra sensatie. Er zijn vijf rollen met 20 winlijnen. Dr. Magoo checkt al je winnende combinaties grondig, maar als je wint, dan juicht hij vrolijk mee.

Speelwijze van de Dr. Magoo videoslot

De video slot heeft alle features, die je van een moderne gokkast kunt verwachten. Zo is er de ‘Auto spin’ functie. Het spel speelt dan weliswaar automatisch, maar je mist de prachtige beelden, wanneer je een winnende combinatie raakt. De ‘Bet max’ knop maximaliseert je inzet per winlijn en het aantal winlijnen. Met ‘Select lines’ kun je zelf kiezen hoeveel winlijnen je wil. De ‘Line bet’ knop geeft de mogelijkheid om het aantal credits per winlijn te kiezen. ‘Choose bet’ bepaalt de waarde van je credits. En tenslotte kun je in de paytable zien welke combinaties de hoogste winst geven en hoe je de bonusspellen speelt.

Dr. Magoo direct gratis spelen!

Dr.Magoo gokkast

Bonusspellen op deze top videoslot

Deze heerlijke game heeft naast de standaard winlijnen ook nog eens talloze extra’s en bonusspellen. Zo is er een wild symbool met twee papegaaien. Wanneer je op één van de drie plaatsen op de middelste rol de twee papegaaien hebt, dan wordt de hele rol papegaai en heb je dus veel meer winnende combinaties.
Naast de papegaaien, zijn er nog twee bonussymbolen. Er is een deur naar de tombe. Heb je minstens drie van deze deuren ergens op de vijf rollen, dan kom je in een bonusronde onder de grond, waar je met free spins mag spelen. Als het spel is afgelopen, word je door Dr. Magoo in een krat weer naar boven gehesen.
Tenslotte is Dr. Magoo ook een bonussymbool. Als je drie keer Magoo hit ergens op de vijf rollen, start weer een bonusspel.

Ga op avontuur met Dokter Magoo!

Dr. Magoo’s Adventure is een video slot, die op alle fronten een topprestatie levert. De animaties zijn geweldig en vermaken je eindeloos. Zelfs de bonusrondes zijn prachtig uitgewerkt. Het spel zelf is gevarieerd en spannend. Kortom een game, die je zeker eens moet proberen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *