Home » Videoslots » Elements videoslot

Elements videoslot

Elements videoslot

Netent blijft maar mooie videoslots produceren. De nieuwste ster aan het firmament is de Elements slot: The awakening. Futuristisch, strak en creatief met mooie features, bonusrondes en free spins tot je doorgedraaid bent!

Dat is de Elements videoslot in het kort. De gokkast heeft de vier elementen als thema; wuur, water, aarde en lucht dus. Het is bijzonder wat je daar allemaal van kunt maken. Wij waren in ieder geval erg onder de indruk. De slot zit boordevol verrassingen en uiteraard tjokvol met keiharde cash een een jackpot voor jou om te winnen! >>> Speel de Elements Slot direct – KLIK HIER!

Elements: supersnelle spannende gokkast.

Deze gokkast is niet alleen fantastisch vormgegeven, ook het tempo is indrukwekkend. Wij schatten in dat het één van de snelste spellen is, die op dit moment op de markt is. Daarnaast zijn de speciale features goed geslaagd. Ergens doet Elements een beetje denken aan Evolution. Het is net zo strak gemaakt en het werkt ook zonder de bekende draaiende rollen. In plaats daarvan komen er vliegensvlug 15 symbolen op je scherm. Je ziet meteen of je iets geraakt hebt. Is dat zo, dan start meteen de eerste speciale feature. De winnende symbolen exploderen en worden als een lawine vervangen door nieuwe symbolen. Alle symbolen vallen zo naar beneden op de plaatsen waar daar ruimte voor is. Zo kun je met één spin dus meerdere keren winst halen.


Elements slot

De Elements Wild feature

De wild feature zal je daarbij helpen. Tijdens reguliere spins kunnen er namelijk blokjes verschijnen op de rollen 2, 3 en 4. Deze wild symbolen kunnen alle andere symbolen vervangen. Verder is er nog een bonusronde. Die mag je spelen als je vier opeenvolgende winnende combinaties maakt met een spin. De bonusronde wordt gespeeld met één van de vier elementen. Welke je speelt hangt af van wat er in het blok onderaan staat. De meeste punten haal je met vuur, daarna aarde, lucht en water. Wat je wil zijn dus 4 winnende combinaties, gevolgd door 10 gratis lawines van vuur.

De elementen maken nog meer “wild”

In de bonusronde is er nog een feature. De wild symbolen kunnen ook nog andere symbolen ‘wild’ maken. Ieder wild symbool zorgt voor een flink aantal punten. Elk element doet dat op zijn eigen manier. Vuur grijpt snel om zich heen en maakt 2 andere symbolen wild. Aarde groeit vast en blijft op zijn plaats tot er 3 winnende combinaties zijn (of tot je gratis lawines voorbij zijn). Bij het element lucht zullen er 2 wild symbolen over het scherm waaien. En bij water tenslotte begint de hele rol ‘wild’ te golven.

Deze videoslot heeft dus hele eigenzinnige features, die het spel extra leuk en gevarieerd maken. Wij kregen er geen genoeg van. Dus zoek snel je favoriete online casino op, regel wat free spins en leef je uit op Elements videoslot en win die jackpot!