Home » Videoslots » Fisti Cuffs

Fisti Cuffs

Fisti Cuffs

Dit is jouw kans om een lekker potje te boksen. De boksring ligt voor je klaar. Trek je bokshandschoenen aan en oefen je moves, want je wilt natuurlijk wel winnen.

De nieuwste Netent game heeft als thema een bokswedstrijd. Maar het is geen gewone wedstrijd. De deelnemers lijken namelijk niet echt aan elkaar gewaagd. Zo is de ene bokser een stoere zwaargewicht inclusief tatoeages en is de andere een extreme lichtgewicht, die eruit ziet als een ambtenaar.

Fisticuffs videoslot, boksen over meerdere “rondes”!

De game bestaat uit vijf rollen en tien winlijnen. De winlijnen kunnen van rechts naar links en van links naar rechts worden gevormd. Op de rollen zie je alle bekende bokssymbolen terug. Er zijn bokshandschoenen, de boksring, de emmer met water, het krukje en de bel. Ook zie je prijzen zoals een kampioensriem en een beker. De winnende combinaties leveren mooie winsten op.

Fisticuffs videoslot direct gratis spelen

fisticuffs videoslot

Hoe win je op de Fisticuffs videoslot?

Maar de strijd gaat pas echt los als de boksers zelf op de rollen te zien zijn. Ze zijn namelijk allebei wild symbolen. Als ze naast elkaar of diagonaal verschijnen, begint de wedstrijd. En met een paar flinke klappen veranderen ze de symbolen om hen heen ook in wilds. Daarmee zijn grote prijzen te winnen. Na elke wild komt er een re-spin. De wilds blijven op de rollen en zo kunnen er ook stacked wilds vallen. In combinatie met de eerder genoemde ‘win both ways’ functie kunnen je winsten ongekende hoogten bereiken.

Fisticuffs past in de lijn van de spellen die Netent de laatste tijd heeft uitgebracht: simpel maar doeltreffend. Ook dit spel is vernieuwend, zoals we gewend zijn, maar het zit meer in kleine nieuwe snufjes. Ook het thema is nieuw, maar niet groots. Het is gewoon een grappig verhaal, dat prachtig is uitgewerkt en op een creatieve manier is vormgegeven. Fisticuffs is wel degelijk spannend. Door het bokselement en de enorme winstkansen is het een echte aanrader!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *