Home » Jackpots » Foxin Wins gokkast

Foxin Wins gokkast

Foxin Wins gokkast

Foxin’ Wins, de nieuwste gokkast online, is traditioneel en modern tegelijk. Net als veel andere video slots heeft het spel 5 rollen en 25 winlijnen. Maar er is nog zoveel meer: een geavanceerde vormgeving, een free spin optie, een bonus en de mogelijkheid om een Superbet te doen. Deze Super Bet Feature maakt deze kast echt uniek, genoeg kansen om flink te winnen dus.

Speel de Foxin wins gokkast met 25 winlijnen tegelijk

Als je in de normale speelmodus bent, moet je een winnende combinatie hitten met de verschillende symbolen. Er zijn combinaties mogelijk op alle 25 winlijnen in het spel. Hoeveel je wint hangt natuurlijk af van hoeveel je inzet en hoe vaak je een winnende combinatie maakt.

Speel de Foxin Wins Slot direct gratis


Foxin wins slot

Zo speel je op de nieuwste online gokkast

Voor de volledigheid leggen we hier precies uit hoe het spel werkt. Ten eerste de knoppen. Aan de zijkant kun je met de ‘up en down’ knop je inzet aanpassen. Voor wat extra spanning kun je de ‘Max Bet’ knop indrukken. Met de ‘Spin’ knop beginnen de rollen te draaien. Heb je geen zin om zelf de hele tijd de ‘spin’ knop in te drukken, dan is de ‘Autoplay’ een handige uitvinding. Je kunt hem instellen op het aantal rondes dat je wilt spelen (tussen de 5 en 500 spins).

Je wilt natuurlijk weten hoe je er voor staat. Dat is handig, zodat je weet of je nog door kunt spelen of dat je misschien zelfs uit wilt cashen. De ‘Balance’ laat zien hoeveel je op dit moment in je account hebt. In het ‘Bet’ veld kun je zien hoe groot je inzetten zijn. Bij ‘Win’ zie je de winst na elke spin en bij ‘Total Bet’ staat je totale inzet.

De unieke Super Bet feature van de Foxin wins

We hadden het eerder al over de ‘Super Bet’ optie. Dat is een fantastische nieuwe mogelijkheid. Het maakt je inzet per spin groter. Je activeert de ‘Super Bet’ door aan de hendel te trekken aan de rechterkant van het spel. Door hem naar beneden of naar boven te trekken pas je het aantal vossen aan dat achter de rollen speelt. Een vos per rol voegt 25, 35 of zelfs 50 muntjes toe.

Free Games in overvloed

Verder zijn er nog Free Games opties. Als de pot met goud minstens 3 keer op je rollen verschijnt, win je 10 free spins. In de free spin modus worden de prijzen verdubbeld. De free spins draaien naar gelang de winlijn en inzet waarmee je de free spin mode hebt gekregen. Tenslotte is er nog een random bonus. Deze kan altijd verschijnen, maar alleen als je met echt geld speelt.

Conclusie:

De Foxin Wins Slot is een superleuke videoslot. Je hebt veel kans om te winnen en het blijft spannend. Ook is de game natuurlijk weer prachtig vormgegeven. Foxin Wins is zeker het proberen waard.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *