Home » Jackpots » Fruit Fiesta 5 Reel

Fruit Fiesta 5 Reel

Fruit Fiesta 5 Reel

De Fruit Fiësta, het beste wat internet te bieden heeft – Dat er vele online gokkasten zijn zal niet als groot nieuws voor u komen. Het is dan voor de ontwikkelaars ook een uitdaging om vernieuwend te zijn en te blijven. Nu heeft de ontwikkelaar van de Fruit Fiësta, Microgaming een erg goede manier gevonden.

De Fruit Fiësta lijkt namelijk namelijk een klassieke fruitkast zoals we die vaak zien staan in cafés of de snackbar, toch is niets minder waar. De Fruit Fiësta kan misschien wel worden gezien als de nieuwe standaard in online gokken.

Fruit Fiesta de klassieke slot met super jackpot

Laten we eens starten met de manier waarop u wilt spelen, de Fruit Fiësta is namelijk online te spelen via uw browser maar is daarnaast ook te downloaden zodat u deze met één klik op de muis kunt gaan spelen. Nu is dit niet nieuw maar het geeft wel aan dat er goed over het gebruiksgemak is nagedacht. Dan gaan we nu maar meteen over naar wat het belangrijkste is, de Fruit Fiësta maakt namelijk gebruik van een progressieve jackpot. Dit houdt in dat de jackpot oploopt naarmate er meer spelers online spelen, draait u de winnende combinatie dan wint u de complete jackpot. U kunt wel nagaan dat dit gigantisch kan oplopen en erg interessant is. Op het eerste gezicht lijkt het dus een gewone fruitautomaat, maar als u nog maar enkele ogenblikken aan het spelen bent dan komt u al tot de conclusie dat de Fruit Fiësta boeiend, spannend en vooral vernieuwend is.

Fruit Fiesta Slot
Fruit Fiesta videoslot

Ervaar een afwisselende spelervaring met de Fruit Fiësta

Afwisseling dat is wat de Fruit Fiësta u geeft. De kast is voorzien van vijf rollen, de logo’s zullen geen verrassing voor u zijn. Zo vinden we daar weer de diverse fruitsoorten op terug en is ook de ‘7’ en het ‘Bar-logo’ weer van de partij. Ook is er een ‘Wild-logo’, dit kunt u zien als een soort joker. Hiermee vult u twee gelijke logo’s aan en heeft u dus meer mogelijkheden om een winnende combinatie te verkrijgen. De fruit symbolen zorgen voor een vertrouwd gevoel wat veel spelers als prettig ervaren. Dan het aantal winlijnen, dit zijn er vijftien. Wilt u in aanmerking komen voor de progressieve jackpot dan is het belangrijk om te weten dat u dan maximaal dient in te zetten op alle lijnen. De enige mogelijkheid voor de jackpot om te vallen is namelijk op de vijftiende winlijn, uiteraard kunt u variëren en geldt de maximale inzet alleen als u kans wilt maken op de progressieve jackpot.

Een reis naar het verleden met de Fruit Fiësta

De Fruit Fiësta geeft u het gevoel weer te spelen zoals u eerder deed. Het knappe is dat de kast toch vernieuwend en spannend is door de progressieve jackpot, ontwikkelaar Microgaming verdient hiervoor echt een pluim. Heeft u nog nooit op een fruitkast gespeeld dan is dit uiteraard geen probleem, de kast is zeer eenvoudig te leren en dus ook uitermate geschikt voor de beginnende spelers. Wij wensen u alvast veel plezier met de Fruit Fiësta, de gokkast staat garant voor vele uren aan online spelplezier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *