Home » Jackpots » Gladiator videoslot

Gladiator videoslot

Gladiator videoslot

Gladiator gokkasten, de super jackpot gokkast – Waan je in de middeleeuwen, omgeven door ridders in maliënkolders die dienst deden voor de landheren en natuurlijk gladiatoren met de Gladiator gokkast.

Deze online gokautomaat biedt de speler een unieke ervaring, mocht u wel eens een videogame spelen dan zult u nog wel eens een paar keer goed moeten kijken of u aan het gamen bent of een ‘spin’ maakt aan de online gokkast.

Gokkasten zijn er in alle soorten en maten, zowel fysiek bij u in het buurthuis of het café als online. Toch blijft het vaak veelal van hetzelfde, afwisseling is dan ook zeer welkom voor een groot aantal spelers. Geldt dit ook voor u dan is de Gladiator zeer aan te raden, het is geen standaard gokkast maar een echt spel.

Winnen met de Gladiator videoslot kan over 25 winlijnen

Voorzien van vijf wielen en 25 winlijnen, is het de bedoeling om een winnende combinatie te verkrijgen door de wielen te laten ‘spinnen’. Dit lijkt niet veel anders dan de reguliere gokkast maar schijn bedriegt, u kunt namelijk de inzet per lijn bepalen. Dit zal u laten zoeken naar de juiste strategie om de kast zoveel mogelijk uit te laten uitkeren. De kracht van de Gladiator is dat de kast interessant en uitdagend is, maar toch makkelijk te bedienen. Daarnaast is er een grote winkans doordat u in totaal op 25 lijnen kunt gaan inzetten en heeft u prijs op meerdere lijnen tegelijkertijd dan worden de winsten bij elkaar opgeteld. Het is lange tijd geleden dat een gokkast zo in het oog sprong door de simpele bediening, de fraaie vormgeving en de geweldige spelervaring. Zorgt u als liefhebber dus ook niet dat u de Gladiator overslaat.

De Gladiator direct gratis spelen

gladiator gokkast
Gladiator slot

Breng afwisseling in uw spel met de Gladiator slot

De Gladiator is anders dan andere kasten en voelt toch vertrouwd aan. Een leuke feature die we u zeker niet willen onthouden is het Gladiator -bonusronde, deze ronde gaat u spelen als er ergens op de wielen twee, drie of vier het ‘Wild-symbool’ verschijnt. Er zal dan op een fraaie wijze een nieuw venster verschijnen met daarin negen helmen. Deze zijn van goud, zilver of brons, u krijgt hiermee respectievelijk vijf, drie of eenmaal de totale inzet.

En dit is nog niet alles, er is namelijk ook nog een Colosseum-bonusronde, deze zeer spannende ronde treed in werking als er drie ‘Scatters’ te zien zijn op één van de wielen, daarna start er een nieuw spel waar u door middel van het kiezen van een steen kans maakt op flinke winstvermenigvuldigingen .

De Gladiator zal ook u verrassen!

U heeft nu kunnen lezen dat de Gladiator geen ‘gewone’ gokkast is, het is de ultieme gokervaring die geen enkele speler mag missen. Door unieke bonusrondes, fraaie weergaven en een ongeëvenaarde spelervaring zal deze kast lang op uw netvlies blijven hangen. Daarnaast zijn er unieke kansen om uw winsten te vermenigvuldigen, en door de 25 lijnen zal het zo goed als onmogelijk zijn dat de verveling ooit zal toeslaan. Dus trek uw harnas aan, licht uw zwaard en neem plaats achter de moderne middeleeuwse spelervaring van dit moment, de Gladiator gokkast!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *