Home » Videoslots » Jackhammer 2 videoslot

Jackhammer 2 videoslot

Jackhammer 2 videoslot

De Jack Hammer 2, nog spannender dan deel 1 – Houd jij ook van strips, videogames en van een gokje wagen? Dan is de Jack Hammer 2 de ultieme gokkast. Met zijn werkelijk verbluffende uiterlijk en de eenvoudige bediening houd deze gokkast spelers al tijden aan het scherm gekluisterd.

Met Het gigantische succes van nummer één kon het haast wel niet anders of Netentertainment (de makers van de videoslot) moesten met een waardige opvolger komen. En daar is hij dan… het groter boertje van!

Jack Hammer 2 nog beter dan nummer 1

Het is natuurlijk niet alleen het uiterlijk maar vooral het plezier wat deze kast te bieden heeft. Door indrukwekkende opties zoals gratis spins en ’99 bet lines’ onderscheidt de Jack Hammer 2 zich op alle fronten van de diverse andere online speelautomaten. Daarnaast is het ook mogelijk om eerst gewoon voor de lol te spelen, al snel zul je wel tot de conclusie komen dat verantwoord spelen met echt geld leuker is. Het is dan toch de extra spanning die de gokkast dan een extra dimensie geeft. Combineer dit met de vele opties en het urenlange speelplezier en je zult begrijpen waarom de Jack Hammer 2 al bij miljoenen spelers wereldwijd bovenaan het favorietenlijstje staat.

SPEEL DE JACK HAMMER 2 DIRECT GRATIS OF VOOR GELD!


JackHammer2 videoslot

Een opeenstapeling van avontuur, sensatie, geld en Free Spins

De gokkast mag een waar avontuur genoemd worden die je meesleurt door de meedogenloze onderwereld, het verhaal is zo dat een kwade professor een drankje heeft gefabriceerd die plots de gehele stad bedreigd. De skyline van deze stad is erg fraai weergegeven met daaronder de vijf rollen in het midden van je scherm, aan de zijkanten zijn de winlijnen af te lezen. Alles in totaal speel je met 25 winlijnen!

Deze winlijnen zijn te aller tijde geactiveerd, dit maakt het avontuur zo weergaloos spannend dat je niet zult kunt stoppen met spelen. Uiteraard wil je kans maken op een leuke winst maar hoe stop je daarbij ook nog eens de kwade professor? Jack Hammer 2 verbind avontuur, spanning, gokken en urenlang speelplezier en dat in één gokkast. Zorg dus dat je deze ervaring niet mist, het is voor zowel de ervaren als de beginnende speler één van de meest indrukwekkende gok ervaringen die je ooit zult gaan beleven.

Wat maakt de Jack Hammer 2 nu zo speciaal

Als je al eens een keer hebt gespeeld op de Jack Hammer 2 hoeven wij je niet uit te leggen wat deze online gokkast zo speciaal maakt. Een ervaring is moeilijk onder woorden te brengen maar alleen het design van de kast zegt eigenlijk al genoeg, deze ziet er zo fraai uit dat het werkelijk een sieraad voor het oog is. Met indrukwekkende retro animaties en cartoonachtige graphics wordt je meegezogen in het onderwereld avontuur. Tel daarbij nog eens het gemak waarmee de gokkast te bedienen is en je begrijpt meteen waarom deze kast zo ongelooflijk populair is.

De Jack Hammer 2 zorgt voor een ongelooflijke speelervaring

Het is niet één aspect die de Jack Hammer 2 zo populair maakt, het is alles bij elkaar opgeteld. Neem het design, de graphics, het bedieningsgemak en het het speelplezier, de combinatie van deze aspecten zorgen voor één van de beste gokkasten die er op dit moment op internet te vinden is.

De enige mogelijkheid om dit ook te ervaren is de Jack Hammer 2 zelf een kans te geven, zoals gezegd kun je eerst zonder inzet spelen om zo de mogelijkheden van de gokkast te verkennen. Gegarandeerd dat je al snel daarna de verleiding niet zult kunnen weerstaan en de Jack Hammer 2 ook bij bovenaan bij jouw favorieten zal komen te staan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *