Home » Jackpots » Mega Fortune videoslot

Mega Fortune videoslot

Mega Fortune videoslot

Maak kans op een fortuin met de Mega Fortune gokkast – De naam laat niets aan de verbeelding over en dat hoeft ook niet, de Mega Fortune gokkast geeft u namelijk de mogelijkheid een fortuin binnen te gaan halen. Door maar liefst drie mogelijkheden te bieden op een jackpot is dit voor de online spelers een geweldige kans. U maakt door te spelen op deze gokkast namelijk kans op de ‘Jackpot Major’, ‘Jackpot Mega’ en de ‘Jackpot Rabbit’, naast dat dit u kans geeft op grote geldprijzen geeft dit de speler een nooit vertoonde spanning en werkt dit de spanning behoorlijk in de hand.

Vele miljoenen te winnen op de Mega Fortune gokkast

Bij de Mega Fortune zijn er in het verleden bedragen van enkele miljoenen uitgekeerd! Het inzetten is eenvoudig en mogelijk met bedragen variërend tussen € 0,01 en € 0,50. U ziet dus dat lage inzetten ook mogelijk zijn wat de gokkast voor iedere speler bereikbaar maakt. Er zijn vijf wielen met in totaal 25 mogelijke winlijnen, het inzetniveau is instelbaar tussen één en vier, uiteraard geeft een hoger inzetniveau recht op een hogere uitkering.

De hoogste uitkeringen verkrijgt u bij één van de drie jackpots, u kunt deze winnen na het spelen van een bonusspel. Dit spel kunt u spelen als u op één van de drie winlijnen driemaal of meer het ‘Bonus’ symbool te zien krijgt. De Mega Fortune biedt u dus naast de kans op een hoge uitkering ook een grote mate aan afwisselendheid.


Elements slot

Vele speciale functies maken de Mega Fortune uniek

Wat de Mega Fortune zo leuk maakt om te spelen zijn het grote aantal speciale functies, zo is deze gokkast voorzien van het ‘Scatter-symbool’. Draait u drie of meer van deze symbolen dan heeft u recht op gratis ‘spins’. Draait u daarna nogmaals twee of meer ‘Scatter-symbolen’ dan heeft u recht om vaker gratis een ‘spin’ aan de Mega Fortune te mogen geven. Met deze gratis ‘spins’ maakt u kans op een vijf maal hogere winstuitkering, zo ziet u uw winsten nog sneller stijgen. Naast het ‘Scatter-symbool’ is er ook het ‘Wild-symbool’, deze doet dienst als joker.

Heeft u twee gelijken op een winstlijn maar daarnaast het ‘Wild-symbool’ dan doet deze dienst als derde gelijke symbool en heeft u dus recht op de uitkering die daarbij hoort. U ziet dus dat de Mega Fortune een grote kans geeft op grote winsten. Doordat de bediening simpel is zullen zowel startende als ervaren spelers zonder problemen kunnen gaan spelen. Laat u ook overtuigen van de kracht van de Mega Fortune en geeft u de kast een kans, u zult er geen spijt van krijgen.

Online spelen was nog nooit zo leuk als met de Mega Fortune slot

Spelen op de Mega Fortune is minimaal net zo boeiend en spannend als de verschillende andere online kasten. Door de fraaie vormgeving zult u regelmatig versteld staan, zo lijkt het alsof u op een echte fysieke kast aan het spelen bent. Dit alles maakt de Mega Fortune tot een echte topper die in een razend tempo aan populariteit wint. Dit is ook niet vreemd aangezien de grote geldbedragen die er te winnen zijn. Bent u de volgende Mega Fortune-miljonair?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *