Home » Videoslots » Piggy Bank slot

Piggy Bank slot

Piggy Bank slot

Piggy Bank zit vol spannende bonusgames! De bankrovers in de nieuwe gokkast van Sherrif gaming dragen geen bivakmutsen, maar varkensmaskers. Ze zijn klaar voor een grote overval op de Piggy Bank in Londen. Ga jij ze een handje helpen? De nieuwe 3D animatieslot van SheriffGaming is weer een topper in het segment. De mooie graphics en bijbehorende muziek brengen je meteen in de juiste stemming. Je hebt zin in actie! Daarnaast zit het spel vol met moderne innovatieve bonusgames, zoals een speciale on-reel ‘multiplier bonus’ en een interactieve bonusgame. Piggy Bank zit vol actie, het houdt je continu in spanning en de winstkansen zijn lekker groot. Het is eenvoudig te spelen en spectaculair van thema.

Piggy Bank heeft 20 winlijnen, 5 rollen en 3 rijen. Je kunt het spel aanpassen aan jouw behoeftes. Kies bijvoorbeeld voor Autospin als je automatisch wil spelen volgens de basisinstellingen. Dat wil zeggen met 20 winlijnen, 5 cent inzet en een lijninzet van 1. Je kunt dit veranderen met de ‘Line bet’, ‘Select Lines’ en ‘Choose Bet’ knoppen. Ook is er een ‘Max Bet’ optie, die vanzelfsprekend, je inzet maximaliseert.

Bonusgames op de Piggybank gokkast

Ten eerste is er de bonus game in een oude vliegtuig hangar. Daar kun je flink scoren door zoveel mogelijk spullen in de hangar te verzamelen. Er zijn allerlei prijzen, zoals credits en multipliers, te vinden. Als je op de verschillende spullen klikt, zie je wat er in zit. Blijf doorklikken tot je alles hebt gevonden of tot het woord ‘Collect’ in beeld komt.

Speel de Piggy slot direct

piggy bank gokkast

De overbekende Wild symbols


Ten tweede zijn er ‘Wild’ symbolen. Als je ergens op de rollen 2, 3 of 4 een ‘Wild’ symbool hit, kan het elk symbool vervangen om zo een winnende combinatie te maken. Je krijgt dezelfde prijs als wanneer je de combinatie met een gewoon symbool had gemaakt. De ‘Click me’ of Bonus symbolen kunnen niet worden toegekend.

Extra feature de Click me en Double up knop

Als je drie ‘Click me’ symbolen ziet, verspreid over de rollen, dan gaat het spel op pauze, zodat je op één kan klikken om te zien wat voor prijs je hebt gewonnen. Dit zijn altijd flinke prijzen. In het ‘Double up’ spel kun je je winst verdubbelen door te kiezen tussen een rode of zwarte kaart en zelfs verviervoudigen als je kiest voor een soort kaart (ruiten, harten, klaveren of schoppen).

Speel met de Multiplier op de Pigy Bank slot

Piggy Bank heeft een multiplier die willekeurig wordt toegekend aan het begin van elke spin. Deze wordt toegepast op elke prijs die je wint tijdens die spin. Tenslotte heeft het spel nog een multiplier bonus. Deze wordt geactiveerd, wanneer het handgranaat symbool verschijnt in het midden van de derde rol (gemarkeerd door een groen blokje). Dan komen er drie verschillende multiplier symbolen bovenop 3 verschillende normale symbolen. Wordt er een winnende combinatie gemaakt, dan zal de multiplier zijn werk doen. De multiplier is niet geldig voor speciale bonus games.

Piggy Bank is een innovatief spel op alle vlakken. Zowel de animaties, als de spelinhoud zijn heel interessant. Het spel is zo gevarieerd dat je het kunt blijven spelen. Daarbij maken de hoge winstkansen de game extra spannend. De Piggy Bank gokkast is dus zeker een must voor de liefhebber van 3D animatie slots


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *