Home » Videoslots » Scarface videoslot

Scarface videoslot

Scarface videoslot

Scarface, de videoslot sensatie van Netent – Een van de mooie dingen van films is dat ze ons in staat stellen om te verdwalen in een wereld die we hoogstwaarschijnlijk nooit in het echt zullen betreden.

Zeker gezien het gevaar en de “living the life on the fast lane” sensatie was Scarface een kaskraker. Een van de meest beroemde films aller tijden met Al Pacino in de hoofdrol als de legendarische Tony Montana (bijgenaamd Scarface) is nu verwerkt in een video slot. En niet zo maar een videoslot… zoveel functies op één kast kom je niet vaak tegen;

Scarface videoslot

Deze wereld van gangsters, drugs, en slinks verraad is nu ook te beleven op een online gokkast. De wereld première van de fantastische Scarface Slot heeft even op zich laten wachten maar nu is het moment daar. Tony Montana gaat jou helpen met het winnen van de jackpot. “Say hello to my little friend!”… waarschijnlijk één van de bekendste uitspraken van Tony in het epos van Brian De Palma.

  • 1 – Wild symbolen met scarface
  • 2 – Nudge rondes die blijven optellen
  • 3 – Free spins zijn tergukerend
  • 4- Bonus rondes met multipliers

Deze nieuwe Scarface video slot van Net Entertainment is uitgevoerd in 3d beelden en echte trailers en stemmen uit de film completer de gokkast. >>> Direct de Scarface slot spelen – klik hier!

Hoe speel je de Scarface video gokkast

Gratis Spins:

Er zijn drie wild symbolen verdeelt over de Scarface-slot, Elvira, Manny en Tony Montana zelf. Dit zijn wilds en als je ze weet te strikken dan activeer je de gratis spins. Ook kun je met de drie hoofdrolspelers de nudge functie bedienen. De gratis spins worden geactiveerd door wilds op rol 4 en je word dan beloond met 15 gratis spins door Scarface. Daarnaast heb je ook nog kans op de 3-dubbele multiplier. Dit is een geweldige speel ronde die plaatsvindt in een beroemde scène in de film, de Babylon Night Club met de orginele soundtrack op de achtergrond.

Speel de Scarface videoslot gratis hieronder!


Wild Rockets slot

Nudge Spins:

Heb je de wildsymbolen boven elkaar op rol 2 dan kom je in het Nudge Spins level terecht. In dit spel worden de wilds vervangen door een Nudge Wild symbool die onder in het scherm gaat vermenigvuldigen terwijl de andere rollen blijven draaien. Aan het einde van de Nudge rondes worden alle winsten bij elkaar opgeteld.

Bonus rondes:

Als je de wild symbolen op rol 3 verzamelt dan zul je de bonus ronde activeren op de Scarface gokkast. En dan begint het; “Say hello to my little friend!”… de meest iconische uitspraak uit een film met Al Pacino. In deze ronde word de scene nagebootst waarin de huurmoordenaars de gigantische villa van Tony bestormen en jij hebt de leiding om de invasie tot een goed einde te brengen. Lukthet je niet… dan val je net als Scarface vanaf het balkon in de fontein en is de ronde voorbij.

De Scarface slot is net als de film een kas succes.. maar ook voor jou?!

scarface slotEr zijn duizenden top online gokkasten thema’s maar deze is toch wel één van de meest aansprekende. Veel winnen, sensatie, snelle rondes, free spins, wilds en nudge rondes en dat allemaal op één gokkast, de Scarface gokkast!

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Tony Montana en speel nu de duizelingwekkende Scarface slot bij Klaver Casino!