Home » Videoslots » Spartania Video Slot

Spartania Video Slot

Spartania  Video Slot

In Spartania is heel veel geld winnen de gewoonste zaak van de wereld. Spartania is een gloednieuwe, superspannende videoslot van Sheriff Gaming, die je terugbrengt naar het oude Rome. Het spel is naast een lust voor het oog, ook een lust voor de portemonnee. De winstkansen zijn namelijk eindeloos. Het is Sheriff Gaming wederom gelukt om een fantastische uitdaging op het spel neer te zetten, die heel veel spelers uren gokplezier zal gaan bezorgen. Lees mee en probeer het zelf.

De Wilds zijn echt allemaal wild op de Spartania Slot

De vijf rollen en drie rijen maken samen maar liefst 30 winlijnen. Je kunt zelf de lijninzet veranderen. De inzet varieert van 1 tot 5. 5 zorgt voor de hoogste inzet per spin, 1 voor de laagste. Met de ‘Kies inzet’ knop kun je je inzet tot maximaal 1 euro verhogen. De bedoeling is uiteraard om combinaties te maken. Lukt dat dan kun je verdubbelen door een spel te spelen met drie dobbelstenen en een gouden beker.

Je moet gokken of de dobbelstenen oneven of even zijn. Heb je het goed dan verdubbel je. Het wild symbool is een schild, waarop ‘wild’ staat. Het klapt uit op de rollen 2 tot en met 4 en kan een hele rol omvatten. Daardoor heb je meteen drie wilds en dus weer een veel hogere kans op een combinatie.

Speel de Spartania slot direct

spartania gokkast

Rad van Fortuin is winnen!

Het spel heeft verder een multiplier. Daarmee worden je prijzen tot maximaal 5 keer vermenigvuldigd. Leuke toevoeging is het Rad van Fortuin. Hit het bijbehorende symbool op de middelste plaats van de vijfde rol en je mag aan het rad draaien. Daarmee kun je nog flink wat extra prijzen winnen.

De mooie vrouw van de Spartania keizer

Tenslotte is er nog een extra bonusspel. Een mooie Romeinse vrouw is het symbool hiervoor. Als je die haalt, begint een spel met een grote Romeinse keizer. Hij zit achter een tafel vol gouden munten. Jij mag kiezen welke munten worden omgedraaid. Elke munt is goed voor een mooie prijs. Je mag net zolang doorgaan tot er ‘collect’ staat. Je prijs wordt ook nog vermenigvuldigd met je actieve winlijnen.

Spartania zit vol mooie bonusgames, sterke features en andere variaties. Dat maakt het spel spannend en vol actie. Verder is het thema interessant en prachtig uitgewerkt. Dit spel zorgt voor urenlang vermaak en is zeker een aanrader.