Home » Videoslots » Starburst videoslot

Starburst videoslot

Starburst videoslot

De Starburst slot is precies wat je zoekt, trek je ruimtepak aan, klim in je raket en spring de sterren tegemoet. Starburst is fantastisch. Vorige week spraken we misschien in superlatieven over Evolution.

En zeker, die game is geavanceerder, moderner en complexer, maar is dat altijd wat je wil? Of wil je ook wel eens gewoon doodeenvoudig spinnen? Niets ingewikkelds, maar wel lekker vorm gegeven. Dat is Starburst. Niet de allernieuwste videoslot, toch verdient de game een artikel, omdat het zo ongeveer wel de allerpopulairste video slot van dit moment is.

Starburst videoslot breekt alle records

Starburst heeft alles wat je van een moderne online video slot mag verwachten: flitsende graphics, strakke muziek en verder een no nonsense game: het gaat om de rollen en de symbolen. Er zijn slechts twee features: ‘Starburst Wilds’ en ‘Both Way Wins’. Maar die zijn dan ook wel heel erg spannend. De Starburst Wilds kunnen vallen op de rollen 2, 3 en 4 en beslaan de hele rol.

Zo vormen ze winlijnen en geven ze ook nog een gratis re-spin. Als er dan weer een Starburst Wild valt, dan blijft deze ook weer staan voor een tweede re-spin. Als zich dit dan nog een keer herhaalt verandert het hele scherm in een grote Starburst Wild. Bij je laatste re-spin kan het dus bijna niet meer misgaan. Jij gaat in de prijzen vallen en flink ook.


Starburst slot

De andere feature, Both way wins, houdt in dat de winlijnen van links naar rechts en van rechts naar links gaan. Je hebt dan twee keer zoveel kans op een prijs. Je kunt zo maar liefst 50.000 munten winnen. Starburst is dus niet alleen mooi en spannend, maar heeft ook nog eens grote winstkansen.

Wij verklaren de populariteit van Starburst, doordat de game eigenlijk precies is wat de meeste spelers willen in een video slot: het ziet er lekker uit, persoonlijk vinden we de muziek ook heerlijk en het is niet te moeilijk, maar wel spannend. De features die het heeft zijn extreem geslaagd en verder spint hij lekker weg. Kortom: Starburst it is.

Comments (1)

  1. Lucia zegt:

    Deze gokkast is echt de leukste van allemaal. Ik kan hem uren spelen. Ben sowieso een fan van de netentertainment slots. Speel al twee jaar met veel plezier op verschillende kasten en weet toch vaak een leuk geldbedragje te cashen.

    Oh ja en een compliment voor de site natuurlijk ziet er goed uit. Dat er nog maar veel kasten bij mogen komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *