Home » Videoslots » Thief video slot

Thief video slot

Thief video slot

Verlaten straten, stromende regen, een donkere nacht…Er staat van alles te gebeuren. Duik onder in een schimmig wereldje van overvallen en geweld. Niet door enge gevaarlijke mannen dit keer, maar door mooie vrouwen, die nét zo veel kwaad kunnen doen. Dus pas op je tellen!

Met een hoge jackpot, veel free spins en een storyline die lijkt op Ocean’s 13 of the Italian job ben je verzekerd van leuke en spannende momenten die je veel geld op kunnnen leveren.

De Thief slot, een nieuwe top gokkast

Je adrenaline stijgt tot recordhoogtes met deze prachtige nieuwe game. Je komt terecht in een rollercoaster van emoties. Elke keer dat de rollen spinnen is het superspannend. Wat gaat er gebeuren, welke symbolen vallen en wat ga jij doen?

Speel de Thief slot direct gratis


Thief slot

Free spin modus op de Thief slot

Er zijn twee free spin modes, expanding wild symbols en Diamant symbolen, die maximaal 5000 muntjes opleveren. Expanding wild symbols zorgen voor extra actie. Als zo’n symbool onderdeel is van een wedlijn winst, dan wordt het symbool een animatie van een dief die tegen de zijkant van een gebouw opklimt.

Een adrenaline verhogende en adembenemende gokkast

Maar dit is niet het enige dat voor de nodige actie zorgt. Er zijn ook Adrenaline free spins. Deze worden geactiveerd als er 3 Adrenaline scatter symbolen verschijnen op de rollen in het hoofdspel. De Adrenaline free spins functie heeft nog een extra symbool, het zogenoemde Diamant symbool. Als er 5 Diamant symbolen te voorschijn komen op een wedlijn dan win je maar liefs 5000 muntjes! Zoveel kans om zoveel te winnen zie je niet vaak in een slot game.

Thief heeft niet alleen allerlei spannende extra’s, zoals 2 free spin modes, het biedt spelers ook de kans om veel te winnen. Bij elke spin zijn de verwachtingen hooggespannen. Steeds kun je weer enorme prijzen winnen. Dat is eigenlijk precies wat deze game zo spannend maakt.

Alles aanwezig in de Thief slot, speel hem!

Thief heeft alles wat een goede slotgame moet hebben. Ten eerste zijn de animaties supersterk. De muziek sluit perfect aan bij het spel, de beelden zijn mooi en er wordt echt een verhaal verteld. Dat maakt het spel sowieso interessant om te ervaren. Maar daarnaast wil je als speler natuurlijk ook gewoon een spannend spel spelen, dat je kunt winnen. En daarin blinkt Thief nu juist uit: elke spin is spannend, elke keer kan er weer van alles gebeuren. Dat maakt dit duistere spel voor spelers juist een paradijs!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *