Home » Videoslots » Wild Rockets Videoslot

Wild Rockets Videoslot

Wild Rockets Videoslot

Wild Rockets is letterlijk en figuurlijk een knaller in de Netent collectie. Deze nieuwe superspannende gokkast speelt zich af in een opslagplaats voor vuurwerk. Om je heen knalt van alles de lucht in, maar jij moet je hoofd erbij houden. Alleen dan kom je ongeschonden uit de strijd. Sterker nog, misschien wel met een flinke beloning.

Knal jij met veel kleur en geluid de jackpot eruit?!

Veel winnen met de Wild Rockets Videoslot

Wild Rockets is anders dan anders. De orginaliteit, het speelgemak en de spanning zijn weliswaar als vanouds dik in orde, de manier van spelen en winnen is echter vernieuwend. In Wild Rockets kun je namelijk op 720 manieren winnen. Dat is uniek. Er zijn vijf rollen. Deze hebben een groot aantal verschillende symbolen, die op veel verschillende manieren voor winst kunnen zorgen. En dat is toch wat iedere speler wil: zoveel mogelijk winnen.

Speel de Wild Rockets direct gratis


Wild Rockets slot

Videoslot met nieuwe speciale symbolen

Op de vijf rollen zijn twee speciale symbolen te vinden: wild en scatter symbolen. Een wildsymbool bestaat uit drie rode raketten. Het verandert alle symbolen erboven of eronder in wilds. Het symbool verschijnt echter alleen op de tweede, derde en vierde rol.
Het scattersymbool is een kartonnen doos met vuurwerkpijlen. Het is zaak om drie van deze symbolen te hitten ergens op de vijf rollen. Gebeurt dat, dan start het bonusspel. In dit bonusspel kun je maar liefst 50 free spins winnen en dat is nog niet alles. Er is ook een zogenoemde multiplier. Krijg je in het hoofdspel bijvoorbeeld 5 scattersymbolen. Dan betekent dat dat je 50 free spins krijgt met een multiplier van 200. Zo kun je ongelooflijk veel winnen. Je speelt Wild Rockets al vanaf €0,50 per spin.

Speel de Wild Rocket en blijf je verbazen

Wild Rockets is misschien geen game met het meest indrukwekkende thema of de spannendste graphics. Wild Rockets is wél een gokkast, waarmee extreem veel valt te winnen. Dat maakt deze game ongetwijfeld superpopulair. Niet alleen de winstkans is groter dan normaal, ook het bedrag dat je kunt winnen is erg hoog. Het kan niet anders dan dat dit spel je daarom aangrijpt. Je zult je dagen kunnen vermaken voor heel weinig geld. Sterker nog, wellicht ga je er met winst vandoor!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *