Home » Klassieke gokkasten » Wildtimer gokkast

Wildtimer gokkast

Wildtimer gokkast

Wildtimer: een gouwe ouwe in een nieuw jasje – Sommige oude fruitautomaten zijn zo populair, dat er een vervolg op wordt gemaakt. Dit is bijvoorbeeld het geval met Wildtimer.

De Wildtimer is de opvolger van Oldtimer (wat ook al zo’n enorm populaire klassieker was!). Maar de Wildtimer heeft meer, veel meer hij is nog spannender en gevarieerder dan zijn voorganger. In dit artikel over deze klassieke gokkast gaan we verder in op het spelen en de spelregels van Wildtimer.

Basisspel van de Wild Timer

De Wildtimer heeft naast het standaard basisspel, vervolgspel en 0-1 spel nog een paar soorten spellen. De gokkast bestaat namelijk ook nog uit een 0-4 spel en een mysterieprijs. Het basisspel heeft drie rollen. Alleen de middelste lijn is een winlijn. Combinaties moeten dus op de middelste winlijn gevormd worden. Je maakt winst vanaf twee dezelfde symbolen op de winlijn. De hoofdprijs zijn drie Tanzoosymbolen. Daarvoor krijg je maar liefst 200 punten.

Als er potentieel winnende symbolen zijn, worden die automatisch vastgehouden. Maar de autohold functie kan maar één keer achter elkaar worden gebruikt. Bij sommige combinaties is het BAR symbool op de derde rol een wild symbool.

SPEEL DE WILD TIMER DIRECT – GRATIS OF VOOR ECHT GELD!

old timer
old timer gokkast

Het vervolgspel op deze zeer “Wilde Gokkast!”

Ook het vervolgspel bovenaan de gokkast bestaat uit drie rollen. Telkens wanneer je het vervolgspel speelt moet je vijf of twintig credits inzetten. Er is geen auto hold functie en je kunt geen symbolen vasthouden. Als je 5 credits inzet dan geldt het 5 punten winplan en logischerwijs geldt voor 20 credits het 20 punten winplan. Als je 20 inzet, dan is ook het Wildtimer symbool een wild. Als je direct het vervolgspel wilt spelen dan moet je punten meteen overzetten van de creditmeter naar de clubmeter. Dat doe je met het WARP 0-1 spel. De clubmeter is een grote meter die verdeeld is over vier potten. De clubmeter loopt op tot maximaal 800 punten. Als je meer punten haalt worden ze automatisch overgezet naar de creditmeter.

Mystery prijs en 0-4 spel van de Wild Timer

Wildtimer heeft een zogenaamde mystery prijs. Die win je als je drie sterren haalt in het basisspel. Die sterren mogen overal op de rollen staan en hoeven dus niet op de middelste horizontale winlijn te vallen. De prijs is 20 punten.

Het laatste onderdeel van de Wildtimer is het 0-4 spel. Als er één kers valt op de eerste rol in het basisspel, dan start het 0-4 spel. Die bepaalt of je 0 of 4 punten krijgt. Als je wint, krijg je direct 4 punten er bij.

Door de toevoeging van een paar extra spellen, zoals de Mystery prijs, is Wildtimer een mooi en gevarieerd spel, waar je veel plezier aan kunt beleven. Als je van de echte gokkasten houdt, dan moet je hem zeker eens proberen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *